Na zagrebački SoHo stižu Botanica kokteli i bogat glazbeni program

Nakon rasplesanih posjetitelja i zarazne energije posljednjeg #botanicasessions koncerta održanog na zagrebačkom Gornjem gradu, veselimo se najaviti idući live Botanica sessions uz popularna imena domaće scene:

· Nika Turković
· Pocket Palma
· DJ Pepi Jogarde

botanicasessions

Uz Botanicu ljeto traje dulje, stoga vas pozivamo na treće i do sada najveće #botanicasessions izdanje u magičnom ambijentu Martićeve ulice.

Destinacija dobrog provoda bit će u glavnom Parku u ulici Fra Grge Martića, kojeg Zagrepčani često oslovljavaju sa “zagrebački SoHo“ jer je ulica baš kao i SoHo poznata po prelijepoj arhitekturi, šarmantnim restoranima, kafićima, dizajnerskim trgovinama kao i bezglutenskim patisserie lokacijama.

Osvježavajući Botanica event održat će se u petak 30.9.2022. od 18 sati, a za atmosferu će se pobrinuti i novi izvođači uz Botanica artiste koje ste do sada već imali priliku čuti na prethodnim Botanica sessions koncertima. Novo pojačanje dolazi od synthwave tria kojeg svi obožavamo – Pocket Palma!

Tvoj recept za afterwork party

Utaži žeđ za vrhunskom zabavom uz Botanica koktele i izvrsnu glazbu. Zaprati @botanica.drinks Instagram za više informacija o nadolazećem eventu i popratnom giveawayju za sve ljubitelje dobrog outfita. Dok nestrpljivo čekaš 30.9. pogledaj kako smo se proveli na zadnjem Botanica sessions:

Jamnica Botanica Jamnica Botanica Jamnica Botanica

Ostani u kontaktu s Botanicom

to top