Materijali su joj najvažniji element u kreiranju, a naušnice smatra modnim dodatkom koji ni jedna žena ne može imati previše

Suradnja s dragom Anamarijom Brkić, vlasnicom modnog brenda A’marie i kreatoricom romantične torbe za cvijeće, kao i mnoge dobre stvari, dogodila se sasvim spontano. Kroz razgovor u kojem se spomenuo novi slogan Botanice „Prirodno svoja“, došli smo do zaključka kako dijelimo iste vrijednosti te da želimo zajedno nešto stvoriti.

U suradnji s A’marie brendom nastala je Botanica x A’marie 1/50 platnena torba za cvijeće.

Iza svjetski poznatog modnog brenda A’MARIE stoji Anamarija Brkić koju imaš priliku bolje upoznati u nizu kratkih pitanja i simpatično jasnih odgovora.

Čemu se najviše veseliš u nadolazećem periodu?

Uživanju s familijom u čarima otoka Korčule

Moderna urbana žena sa sto obaveza je „prototip“ žene za koju stvaraš. Koja bi to bila modna kombinacija s kojom bi stvarno mogla odraditi cijeli dan – od vožnje klinaca u školu, preko poslovnog sastanka pa do druženja s prijateljicama?

Sve iz A’MARIE Basic kolekcije, T-shirt od MicroModala na V otvor, jednostavna pamučna suknja, dobar komad naušnica i udobne sandale.

Koliko su za svaki pojedini komad odjeće važni materijali? Prema kojem principu ih odabireš?

Materijali su mi najvažniji element u kreiranju, od njih sve kreće. Odabirem ih prvenstveno prema izvoru i održivosti, zatim prema estetici i mojem osobnom dojmu.

Modni dodaci su točka na i svakog looka – koji modni dodatak bi preporučila kao must have – čega ni jedna žena ne može imati previše u svom ormaru?

Naušnice su mi trenutno neophodne jer podignu svaku kombinaciju.

Kojim krojevima i bojama se najviše veseliš ovog ljeta?

Zelenoj i bijeloj, nekako sam baš u tom raspoloženju. Krojevi koji lijepo prate figuru a pri tome nisu pripijeni već decentno lelujaju.

Koja su 3 osnovna faktora koji A’marie brand razlikuju od svih ostalih

Kvaliteta, pridavanje značaja detaljima, pročišćena estetika.

Kako zamišljaš idealan odmor?

Kuća uz more na osami okružena zelenilom, tirkiznim morem i obiljem smokvi

Tvoj sljedeći cilj je…

Realizirati nekoliko projekata na kojima trenutno radim s mojim timom.

Limun&menta ili Naranča&pelin

Oboje, limun&menta za osvježenje, naranča&pelin za guštanje

Jamnica Botanica Jamnica Botanica Jamnica Botanica

Ostani u kontaktu s Botanicom

to top