Flower bag A’marie x Botanica najpoželjnija platnena torba

Sretni smo što je najpoželjnija platnena torba ovog proljeća bila ‘Flower bag A’marie x Botanica’ koja dolazi u limitiranom izdanju od svega pedeset primjeraka. A imaš je prilike osvojiti i pretvoriti u ljetni must have dodatak svom outfitu.

Nova dimenzija svima poznate platnene vrećice

Kada smo razmišljali o novoj ulozi svima nam dobro poznate platnene vrećice te u suradnji s A’marie došli do torbe za cvijeće, znali smo da imamo nešto posebno, no apsolutno smo oduševljeni što se ideja tako dobro uhvatila.

Dapače, kao da se stvorila pomama za ovom dizajnerskom torbom za cvijeće odmah nakon objava nekoliko poznatih influencerica, hvala im na tome. 😉 Od tog trenutka krenula je navala zamolbi brojnih trendsetterica koje pokušavaju pronaći način kako se ubaciti na listu čekanja za svoj primjerak.

Botanica flower bag- A'marie

 

Ljubav Botanice i A’marie

Anamarija Brkić - A'MARIE

Anamarija Brkić – A’MARIE / izvor www.amarie-fashion.com

Suradnja s dragom Anamarijom Brkić, vlasnicom modnog brenda A’marie i kreatoricom ove romantične torbe za cvijeće, kao i mnoge dobre stvari, dogodila se sasvim spontano. Kroz razgovor u kojem se spomenuo novi slogan Botanice „Prirodno svoja“, došli smo do zaključka kako dijelimo iste vrijednosti te da želimo zajedno nešto stvoriti.

Tako je nastala botanička varijanta platnene torbe koja svim ljubiteljicama cvijeća pruža mogućnost da ostanu svoje u svakoj idućoj cvjetnoj avanturi.

Kako je Anamarija Brkić to lijepo sročila: „Cijenimo individualnost, originalnost, karakter i slobodu izražavanja kao i onu dječju zaigranost koju svi imamo u sebi te je ponekad kroz osobni stil odijevanja sramežljivo puštamo u svijet. Biti svoja je biti u trendu i to je poruka koju želimo poslati svim ženama koje nose A’MARIE brand“.

Svjetski poznat hrvatski održivi modni brend

Naime, održiva moda i ekološki prihvatljivi materijali koji su dio srži A’marie branda, savršeno su se uklopili u ideju „Prirodno svoja“ kojom se fokusiramo na ljepotu prirodnosti, ali i originalnost jedinstvenih stavova urbanih žena.

Održiva moda ne odnosi se samo na tekstil i proizvodnju. Radi se o pokretu poticanja promjena u svijetu mode s ciljem postizanja većeg ekološkog integriteta, ali i društvene pravde. Zato je ‘Flower bag A’marie x Botanica’ namijenjena svim snažnim i osviještenim, a opet nježnim i romantičnim ženama koje su prvenstveno prirodno svoje.

Osvoji novi cvjetni trend

Ove torbe za cvijeće od održivih i ekološki prihvatljivih materijala procvjetale su u proljeće, ali su i dalje svježe i izrazito poželjne. Nekoliko smo ih sačuvali kako bismo ih podijelili – jednu od pedeset, možda baš tebi. Skokni do botanica.drinks Instagram profila, prati nas i saznaj kako osvojiti ovaj novi cvjetni trend. Vjerujemo da će se savršeno uklopiti u tvoje ljetne kombinacije i pružiti zaštitu od sunca tvojem buketu na putu do doma. I ne zaboravi, svaka torba je upotpunjana preslatkim multifunkcionalnim pomponom koji možeš staviti na ključeve i uvijek nositi sa sobom.

Jamnica Botanica Jamnica Botanica Jamnica Botanica

Ostani u kontaktu s Botanicom

to top