BotaNika osvježenje s Tuškanca – održan prvi Botanica Sessions Live

Vrhunska svirka uživo, pod vedrim nebom, s Botanica koktelom u ruci… Što više čovjek može poželjeti u toplu svibanjsku večer? Nika Turković i njezin band te ugodan ambijent popularnog zagrebačkog kafića Velvet stvorili su savršenu atmosferu i osigurali nam nezaboravnu večer prvog Botanica Sessions Livea.

Uživanje na otvorenom uz Niku i Botanicu

Ove subote, nakon toplog dana koji nagovještava vruće ljeto, lagani povjetarac s Tuškanca pomiješao se s glazbenim užitkom te donio pravo osvježenje. Na terasi Velveta, u velikom broju skupila su se više i manje poznata lica, ali i mnogi prolaznici koji su odlučili zastati te uživati u koncertu i Botanica okusima.

Ana Nikačević, Mateja Sučević, Pamela Smoljanić, Nikolina Kovačević, Dora Predojević i Ivana Vukušić samo su dio zanimljive mlade influens scene koja je došla uživati u Nikinom nastupu. Podršku su joj pružili i kolega glazbenik Vlaho Arbulić te bivša miss hrvatske, a danas uspješna digital i PR menadžerica Ivana Petković Čevra.
Koliko dobro su se zabavili podijelili su i na svojim Instagram profilima.

Prvi se pamte, a drugi iščekuju 😉

Početni žamor, smijeh i zveckanje čaša ušli su u drugi plan, izlaskom Nike Turković i njenog banda na binu. Od tada pa nadalje zvučnu kulisu stvarali su odlična svirka uživo, pljeskanje te zviždanje i povici oduševljenja.

Posljednji singl Dok nas nema, doživio je svoju premijernu izvedbu uživo s cijelim bandom i oduševio publiku. Jednako ushićenje pobudili su i ostali Nikini hitovi kao što su U mraku, Boje i Pusti, ali i brojne zanimljive obrade velikih stranih hitova. Nakon gotovo dva sata svirke bilo je teško rastati se, ali zato s još većim žarom, željno iščekujemo idući Botanica Sessions Live.

Dašak atmosfere osjeti gledajući video ili prelistavajući galeriju sa subotnjeg eventa i vidimo se ponovno uskoro. Do tada nas prati na našem botanica.drinks Instagram pageu i sigurno ti ništa neće promaći. 😉

Jamnica Botanica Jamnica Botanica Jamnica Botanica

Ostani u kontaktu s Botanicom

to top